joi, 10 iunie 2010

Wanted !

Sunt 10 ani de când nu mai ştiu nimic de un foarte bun camarad (Mihai - Brasov), ce mi-a fost ca un frate .. Dacă-l recunoaşte cineva şi mă poate ajuta să iau legătura cu el, vă rog să mă contactaţi. 

Atentie, poza este de 10 ani, e posibil sa-si fi schimbat destul de mult fizionomia.

duminică, 6 iunie 2010

In vremuri de criză ..

.. râsul este singura metodă prin care poţi uita de idioţii care au pretenţia că ne conduc ţara spre "culmile gloriei". Un filmuleţ ceva mai vechi, descoperit acum câţiva ani, de care mi-am amintit in seara asta şi pe care probabil unii îl ştiu deja.

Vizinare plăcută.

NU VĂ RECOMAND SĂ MÂNCAŢI ÎN TIMP CE VĂ UITAŢI LA ACEST CLIP !!!

Telefonul

Inarmaţi-vă cu răbdare şi ascultaţi această convorbire până la final .. Acesta este viitorul României, cultură, exprimare, gramatică la nivel inalt, mult prea inalt ptr mine sa-l pot inţelege.

Respect pentru răbdare Dan Finţescu, Alice Tudor si :-??

joi, 3 iunie 2010

Nu mai pot cu ..

... colantii negri si luciosi ! De mai bine de jumatate de an, oriunde ma duc, oriunde ma intorc, este imposibil sa nu gasesc cel putin doua, trei fete care sa nu poarte modelul asta de colanti. Cand i-am vazut prima oara, am crezut ca fetele in cauza faceau parte dintr-o echipa de handbal, fotbal sau mai stiu eu. A doua ora, m-am gandit ca o fi restul echipei, iar a 3-a oara deja ma simteam agasat. Cred ca in momentul de fata, peste 80% din fetele din Romania au o pereche de colanti din astia si obligat, ma vad nevoit sa ma intreb: de unde nebunia asta fata de modelul asta, de unde isteria ca orice fata sa aiba asa ceva ?!

O perioada, am crezut ca sunt foarte scumpi si implicit cum romanii, considera lucrurile scumpe ca fiind la moda, m-am gandit ca a avea modelul asta, e o "fitza". M-am lamurit dupa ce am intrebat o fata si mi-a spus ca pretul e undeva la 50-60 lei.

Atunci .. de ce ti-ai lua un model de pantaloni/colanti pe care il are toata lumea ?! De ce ti-ai dori sa te duci intr-un club/discoteca/bar/terasa/parc/etc etc in care sansele de a gasi cel putin inca o persoana care sa fie imbracata la fel ca tine sunt de 99% ?!

PS: Isteria provocata de pantalonii astia, imi aminteste de o alta, de acum 10 ani, in care nu erai fata, daca nu aveai cizme pana la genunchi, cu talpa foarte groasa si fusta mini .. in MIJLOCUL IERNII cand afara erau -20 grade C !!!

miercuri, 2 iunie 2010

Pioneer CDJ-350 & DJM-350

Am descoperit pe site-ul celor de la Disco Sistem - Suceava ca Pioneer anunta lansarea in aceasta luna, a doua noi produse: CDJ-350 Compact Digital Multi-Player si DJM-350 2 Channel DJ Mixer cu USB recording. Produsele au fost prezentate deja la Musikmesse, Frankfurt pe 24 Martie, iar atunci cand vor ajunge in raft, pretul de achizitionare va fi de aproximatie 520£ (620€) pentru player si 439£ (524€) pentru mixer.Cele doua noutati sunt o combinatie perfecta intre toate produsele scoase pe piata pana in acest moment de Pioneer, dar la dimensiuni mult mai reduse si mai fiabile, iar raportul pret calitate este unul net superior multor produse deja existente.

Dj Stephano & Dj Adriano ft Adda

Pe o piata muzicala, in care romanii nu mai stiu sa cante in limba materna si li se pare mult mai "cool" sa aleaga altceva, Dj Stephano, Dj Adriano si Adda, ne demonstreaza ca si in limba romana, o piesa house poate sa sune la fel de bine ca in oricare alta limba. Acestia au lansat in urma cu aproximativ doua luni, la Kiss Fm -”Kiss Kiss In The Mix“, single-ul “Culori”. Piesa are si varianta in limba engleza, cateva remixuri si se pare ca a avut priza la public. Dj Stephano, Dj Adriano si Adda au semnat cu Cat Music, iar in curand prima lor productie va fi difuzata la toate retele radio.


Multa bafta !

marți, 1 iunie 2010

Flash Mob

Tipic romanesc - momentul din fata facultatii Alexandru Ioan Cuza - incepe la min 4.10

Daca nu se observa finalul, va ajut eu. Soferii incep sa claxoneze si sa intre cu masina peste cei din strada, de parca un minut in plus la semafor ar fi insemnat toata viata lor. Pff ...

Respect pentru cei care au organizat aceasta actiune si mult succes in viitoarele, sub speranta ca vor reusi sa adune si mai multe persoane.

PS: M-am indragostit de tipa cu puloverul bleu deschis si pantaloni bleumarin ;))