marți, 26 octombrie 2010

Hi-Q - Inca o data [HQ]

Dupa 7 ani, Dana Nălbaru s-a alaturat inca o data trupei Hi-Q, iar colegii ei spun ca revenirea in formula care i-a consacrat ii indreptateste sa priveasca intr-un viitor mai luminos. Cu aceasta ocazie Hi-Q a lansat, ieri, la Europa FM un nou single, in noua formula. Piesa se numeste “Inca o data” si o puteti asculta mai jos. Dana, Florin si Mihai planuiau inca de acum un an si jumatate reunirea trupei. Au decis sa pastreze totul secret. In perioada imediat urmatoare, va urma o campanie de promovare in care cei trei isi vor anunta planurile de viitor si vor da amanunte din culisele impacarii lor. 

Ascultati noul single “Inca o data” si spuneti-va parerea.

Hi-Q - Inca o data [by Freddy NrG]

Articol preluat de pe supermuzica.net

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Freddy NrG & Dj John Junior @ Dublin Pub - Iasi

Pentru cei care vor sa retraiasca noaptea de 21 Octombrie sau pentru cei care vor sa auda cum ne-am distrat in Dublin Pub - Iasi, iata inregistrarea audio a 3 ore din program:

http://www.filescube.com/v/7a4b2ea0f673aadceff79ae20b73d829/file.html

joi, 14 octombrie 2010

Oferta show Balul Bobocilor 2010

Daca ai intrebari sau doresti mai multe detalii, nu ezita sa ma contactezi.

Telefon: 0740.013.995
Yahoo! Messenger: freddynrg@yahoo.com

Calitatea show-ului, este garantata de ani de experienta in domeniu, participarea la diverse alte evenimente, 3 ani pe litoralul romanesc (2007 / 2009 / 2010 - Mega Discoteca Tineretului - Costinesti & Club Imperio) si cele peste 40 de cluburi din tara si strainatate in care am fost invitat.
Programul muzical, este unul diversificat, comercial si nu numai , care acopera aproape toate genurile muzicale, satisfăcând astfel si cele mai pretentioase gusturi.
Cd-urile promotionalesunt personalizate cu data si ocazia evenimentului, contin promo-mix-uri, poze de la diferite evenimente si piese de actualitate, in format mp3.
Confirmarea evenimentului este bine sa fie facuta cu cel putin 10 zile inainte.

Variante:
Freddy NrG - One man show (Dj & Mc)
Freddy NrG - Mc & Dj Magnum (Vaslui)
Freddy NrG - Dj & Mc Excite (Timisoara)

Tot show-ul este 100% live !

PS: Sunt deschis la orice alte colaborari cu Dj sau Mc din tara.

marți, 12 octombrie 2010

Muzica din Mega Discoteca Tineretului 2010

Datorita faptului ca unii dintre cei care ajung pe blogul meu, ajung in urma cautarilor pe Google a pieselor din Mega Discoteca Tineretului - 2010, dupa indelungi cercetari si ajutor din partea lui Dj Vladootz, am reusit sa gasesc un site care sa-mi permita sa uploadez cat mai usor arhiva muzicala din sezonul 2010. 

Asa cum v-ati obisnuit ani la rand, foarte multe dintre piesele promovate de echipa de show de la MDT, ajung hituri sau sa fie difuzate la nivel national abia in toamna. Asa s-a intamplat si anul acesta si cu siguranta voi face fericite suficiente persoane, prin piesele pe care le vor regasi in aceasta arhiva, isi vor aminti cu placere de sezonul trecut sau se vor bucura pur si simplu ca dupa cautari indelungi au reusit sa-si gaseasca piesele preferate la mare.

Pentru cei care vor sa reasculte piesele care au facut mare parte din programul muzical din aceasta vara click AICI

Enjoy it ...

Nu uitati sa le impartiti si cu prietenii :P

Logan decapotabil

Pana sa se dumireasca fabrica de la Mioveni daca este fezabila sau nu scoaterea pe piata a unui model de Logan Cabrio, iata ca in Romania s-a produs imposibilul! Meseriasii de la un service de tuning din Romania, numit Auto K9, au transformat un Logan normal intr-unul decapotabil. Pozele vorbesc de la sine, mai mult decat orice alte comentarii.
Dacia Logan Cabriolet are 2 usi. Portierele frontale de la vechiul model au fost prelungite, iar cele din spate au fost anulate. Lucrare celor de la K9 se bazeaza pe culoarea alba si nu s-a limitat doar la taierea plafonului. Noul model de Logan Cabrio are un interior din piele alba, dar si un sistem audio performant. Rezultatul? O masina de show, strict de prezentare.

Chiar daca nu mai pot iesi pe propriile portiere, pasagerii din spate se bucura de spatiu destul. Panourile de fibra de sticla par lucrate bine, la fel si inlocuitoarele de tetiere. Ceea ce insa lipseste, este un plafon escamotabil. Daca masina nu a primit si un hardtop, este o masina cu care se poate merge doar vara. Din fotografie, se pare ca portierele sunt lucrate bine si au fost taiate ramele de la geamuri. Chiar daca rama parbrizului se vede finisata mai grosolan, din cauza taieturii plafonului, daca nu ai sti modelul, ai jura ca asa este din fabrica.

Articol preluat de pe www.autoghid.ro

luni, 11 octombrie 2010

Dupa ce criterii alegi ..

... clubul, discoteca sau in general locatia de distractie ?!

Aceasta a fost intrebarea la care cei care mi-au vizitat blogul au avut posibilitatea sa raspunda timp de aproape un an de zile. Rezultatul ?! Unul la care ma asteptam si il banuiam din experienta celor peste 10 ani de clubbing: muzica (43% din voturi) si atmosfera (34% din voturi), doua conditii pe care foarte, dar foarte multi "dj" sau manageri ai zilelor noastre nu-l inteleg. 

Multumesc tuturor celor care s-au "obosit" sa voteze, sunt sigur ca votul lor a fost unul sincer, si sper ca in urma acestui sondaj, unii "dj" sau manageri sa inteleaga acest aspect si sa puna ceva mai mult accent pe programul muzical si atmosfera pe care ar trebui sa o creeze cei de la pupitru.

PS: Nu intotdeauna numele unui dj/artist aduce clienti intr-un club si nici nu garanteaza un show maxim.