marți, 23 noiembrie 2010

Anda Adam & Mc DDY - Show me

Pentru cei carora le este dor de Mc DDY (Portugalia) [rezident 2010 Mega Discoteca Tineretului - Costinesti], va invit sa-i vizionati primul single alaturi de Anda Adam "Show me".

miercuri, 17 noiembrie 2010

Crezi in concursurile online ?!

Un simplu click si un cod e suficient: http://soferderomania.promotor.ro/Freddy_NrG

Nu stiu in ce masura credeti voi in concursurile online, dar o vorba romaneasca spune ca "pana nu incerci, nu ai de unde sti". Drept urmare, am decis sa particip la unul dintre ele, iar cu ajutorul vostru, a celor care imi vizitati blog-ul, va am in lista de mess s.a.m.d. sa imi testez norocul.

Chiar sunt curios ce va iesi.

Paralel, am lansat si un sondaj la care aveti 3 variante de raspuns. Astept voturile voastre si la acest sondaj :P

marți, 16 noiembrie 2010

Tatuaj sau piercing ?!

Nu putini sunt cei care doresc sa isi faca un tatuaj, vor sa-si decoreze locuinta sau spatiile comerciale cu picturi murale sau de ce nu, sa-si puna un piercing. Problemele au aparut insa atunci cand si-au dorit sa apeleze la un profesionist, la alegerea modelului sau s-au gandit ca preturile sunt exagerat de mari. Ei bine, de cateva luni, in Vaslui este deschis in incinta Silver Mall un salon autorizat unde aveti toate sansele sa o faceti intr-un mediu profesionist, sub indrumarea directa a artistului cu sfaturi si indicatii, si la preturi care va vor uimi intr-un mod placut.

Va recomand sa vizitati salonul “Black Rose Art Tattoo” situat in incinta Silver Mall din Vaslui si va veti convinge.

Alte detalii pe: http://tatuaje-vaslui.ro/

luni, 8 noiembrie 2010

De ce fotbal şi nu handbal ?!

Trebuie sa mentionez din capul locului ca acest articol nu-mi apartine, nici macar nu am intrebat autorul (Andrei Dumitraşcu) daca-mi permite sa-l preiau pe blog-ul meu (suntem prieteni, asa ca sper sa nu ma dea in judecata ;)) ) insa, mi-a placut foarte mult ideea, sunt in acelasi asentiment .. drept care vreau sa-l impart si cu altii.

"În România trăiesc aproximativ 22 de milioane de antrenori. Nu de tenis, nu de handbal, nu de basket. De FOTBAL! România este o ţară de microbişti. De asta vedem doar fotbal la T.V. în ziare pe site-uri etc.

În mod normal pentru ca un sport să fie foarte iubit ar trebui să aibă performante foarte bune. Noi nu avem performanţe mari în fotbal, cu o singură excepţie: Steaua ’86 – Cupa campionilor şi tot Steaua 87 – Supercupa Europei. În rest, vid (ca să nu zic gol că tot vorbim de fotbal). În schimb avem performanţe în handbal. Am fost campioni mondiali la băieţi, am fost şi la fete. Avem acum o generaţie la fete care face performanţă. Este în primele 3 echipe din lume. Atât la nivel de club (Oltchim Rm. Vâlcea) cât şi la echipa naţională. Şi totuşi handbalul nu este nici la jumătatea importanţei pentru români pe cât este fotbalul. Şi mi se pare normal!

În handbal nu ai niciun DODEL căruia i-a explodat bomba (sexi, evident) în faţă, nu avem niciun MUTU care să se drogheze şi să fie prins de două ori (ce Tandală! ce păcălici!), şi niciun TAMAŞ care să arunce cu pietre în ziarişti. Deci nimic fără scandal. Plictisitor, nu? Plictisitor faptul că echipa Oltchimului a jucat FINALA LIGII CAMPIONILOR. Enervant de plictisitor câştigarea turneului acela din Rusia prin care cel puţin momentan România a devenit CAMPIOANĂ MONDIALĂ. Dă-le dracu! Cine le-a pus? Ia mai bine să văd ce-a mai zis Jiji şi să se organizeze un referendum prin care să se voteze expulzarea tuturor campionilor români şi repatrierea prafuiţilor şi incapabililor şi să le ridicăm statuie, pentru că ne întreţin cu vieţile lor palpitante.

Cu fotbal, nu! Huo cu handbalul! VIVAT mediocritatea!"

Preluare http://www.revistacitylife.ro

Doua cuvinte

Dedicata .. .. primei si singure iubiri.