miercuri, 2 iunie 2010

Dj Stephano & Dj Adriano ft Adda

Pe o piata muzicala, in care romanii nu mai stiu sa cante in limba materna si li se pare mult mai "cool" sa aleaga altceva, Dj Stephano, Dj Adriano si Adda, ne demonstreaza ca si in limba romana, o piesa house poate sa sune la fel de bine ca in oricare alta limba. Acestia au lansat in urma cu aproximativ doua luni, la Kiss Fm -”Kiss Kiss In The Mix“, single-ul “Culori”. Piesa are si varianta in limba engleza, cateva remixuri si se pare ca a avut priza la public. Dj Stephano, Dj Adriano si Adda au semnat cu Cat Music, iar in curand prima lor productie va fi difuzata la toate retele radio.


Multa bafta !

4 comentarii:

  1. poate cantatul in limba engleza nu e doar ca un simplu accesoriu 'cool' la melodie, ci ca sa prinda melodia (daca e cazul desigur) si in afara. nu cred ca Inna ajungea unde e acum daca toate melodiile erau in romana. nu zic ca nu trebuie cantat si in romana, dar cred ca e aberant sa se ceara ca toate melodiile sa fie in limba romana.

    Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am impresia ca ai citit alt articol.
    Am spus eu undeva ca asa ar trebui sa fie toate piesele ?! Nicidecum. Am spus doar ca piata este invadata de astfel de piese. 1 si 2: Si piesa celor 3 are varianta in limba engleza, ca si piesele lui Dj Nick & Mc Giany. Cine-i opreste pe cei care vor sa aiba succes si in exteriorul tarii sa nu faca si varianta in limba romana ?! De ce italienii, spaniolii, englezii, nemtii, francezii nu fac piese in limba romana sau in alte limbi, ei nu vor sa aiba succes si in exteriorul tarii de bastina ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu , am citit articolul asta.
    Si nu , n-ai zis tu ca trebuie toate piesele in limba romana, dar cam asa suna.
    Plus ca am mai vazut o gramada de comentarii pe YouTube cu lume care se crizeaza ca 'ce, nu mai stie X limba romana'.

    Probabil ca am dus si eu comentariul la extrem, dar ideea de baza conteaza.

    Si, mi se pare mie ca niste versuri mai "usoare" asa suna mai bine in engleza decat in romana :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa ne spui cine a contribuit cel ma mult la piesa asta ?;)))

    RăspundețiȘtergere