joi, 3 iunie 2010

Nu mai pot cu ..

... colantii negri si luciosi ! De mai bine de jumatate de an, oriunde ma duc, oriunde ma intorc, este imposibil sa nu gasesc cel putin doua, trei fete care sa nu poarte modelul asta de colanti. Cand i-am vazut prima oara, am crezut ca fetele in cauza faceau parte dintr-o echipa de handbal, fotbal sau mai stiu eu. A doua ora, m-am gandit ca o fi restul echipei, iar a 3-a oara deja ma simteam agasat. Cred ca in momentul de fata, peste 80% din fetele din Romania au o pereche de colanti din astia si obligat, ma vad nevoit sa ma intreb: de unde nebunia asta fata de modelul asta, de unde isteria ca orice fata sa aiba asa ceva ?!

O perioada, am crezut ca sunt foarte scumpi si implicit cum romanii, considera lucrurile scumpe ca fiind la moda, m-am gandit ca a avea modelul asta, e o "fitza". M-am lamurit dupa ce am intrebat o fata si mi-a spus ca pretul e undeva la 50-60 lei.

Atunci .. de ce ti-ai lua un model de pantaloni/colanti pe care il are toata lumea ?! De ce ti-ai dori sa te duci intr-un club/discoteca/bar/terasa/parc/etc etc in care sansele de a gasi cel putin inca o persoana care sa fie imbracata la fel ca tine sunt de 99% ?!

PS: Isteria provocata de pantalonii astia, imi aminteste de o alta, de acum 10 ani, in care nu erai fata, daca nu aveai cizme pana la genunchi, cu talpa foarte groasa si fusta mini .. in MIJLOCUL IERNII cand afara erau -20 grade C !!!

8 comentarii:

  1. Am impresia ca o cunosc pe fata din poza :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sigur o cunosti .. daca ai cautat si tu pe Google "colanti negri luciosi" / imagini

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt fata si ... nu port acest tip de colanti, mi se par chiar dezgustatori... plus ca sunt foarte multe domnisoare care poarta acesti "pantaloni din latex" desi nu le sta bine si nu le avantajeaza deloc ... ar trebui scosi din comert !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. vei avea sanse in curand sa scapi de aceasta neplacere pentru ca eu constat ca locul acestui model de colanti este luat de cel care seamana cu o pereche de blugi ... banuiesc ca ai vazut deja ... ai impresia ca sunt blugi, au desenat pe ei exact culoarea si modelul de blug cu buzunare cu tot, dar sunt extrem de mulati si maleabili ... fac pariu ca pana in toamna nu vei mai vedea colanti negri si luciosi ci acest nou model de care iti zic ...

    multa bafta si rabdare ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. stii aia " gusturile nu se discuta " ?
    plus ca, hai sa lasam moda pentru fete sa o commenteze cei care sunt in domeniu .
    mai bine asa , crede ma ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Corect, gusturile nu se discuta, insa spune cineva ca nu am voie sa-mi exprim o opinie ?! Nu sunt un specialist in moda, dar cred ca as putea sa-mi dau si eu cu parerea despre ce inseamna efect de turma, despre ce inseamna kitch si in general despre ce observ in jurul meu.
    Asa cum observ foarte usor la tine ca nu prea ti-a placut limba romana, esti certata cu gramatica si cu modul de exprimare.
    Sa fac cheta sa-ti cumpar o carte de "Gramatica limbii romane" ?!
    Iar daca e sa vorbim despre gusturi, hai sa ne imbracam cu totii la fel, sa gasim o uniforma comuna, ca doar .. "gusturile nu se discuta".
    PS: Fac pariu pe 10.000 de € ca ai si tu colanti modelul asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. -Faci pariu ca am si eu colanti de genu'?:)Aaa...si nici cizme de alea nu am avut, mai ales fustita mini purtata in toiul iernii:p -

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate, nici eu nu le inteleg. E bine sa fii inventiv in lumea modei, nu sa ai ce are toata lumea :)!

    RăspundețiȘtergere