luni, 11 octombrie 2010

Dupa ce criterii alegi ..

... clubul, discoteca sau in general locatia de distractie ?!

Aceasta a fost intrebarea la care cei care mi-au vizitat blogul au avut posibilitatea sa raspunda timp de aproape un an de zile. Rezultatul ?! Unul la care ma asteptam si il banuiam din experienta celor peste 10 ani de clubbing: muzica (43% din voturi) si atmosfera (34% din voturi), doua conditii pe care foarte, dar foarte multi "dj" sau manageri ai zilelor noastre nu-l inteleg. 

Multumesc tuturor celor care s-au "obosit" sa voteze, sunt sigur ca votul lor a fost unul sincer, si sper ca in urma acestui sondaj, unii "dj" sau manageri sa inteleaga acest aspect si sa puna ceva mai mult accent pe programul muzical si atmosfera pe care ar trebui sa o creeze cei de la pupitru.

PS: Nu intotdeauna numele unui dj/artist aduce clienti intr-un club si nici nu garanteaza un show maxim.

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere