sâmbătă, 11 decembrie 2010

Interviu cu creatorul fenomenului "Nu stiu"

Sunt numarul 1 in a rade de altii dar, niciodata nu sunt in stare sa-si vada propriul comportament, propria incultura si ipocrizia de care dau dovada. Sunt cei care rad de necazul altuia, de handicapul lor, fie ca e un handicap de vorbire sau fizic. Sunt cei care transforma intr-un brand, incultura si mediocritatea sau in cazul de fata, profita de soarta potrivnica unora din semenii nostri.. Sunt cei care ar trebui sa formeze opinia publica prin activitatea lor si sa ajute astfel de persoane ca si Ciprian, nu sa le ironizeze sau sa incerce sa faca rating prin orice mijloace. Sunt cei care ma fac sa-mi fie rusine ca sunt roman, asa cum cei doi imbecili (in special cel cu camasa in carouri) ma fac sa-mi rusine ca sunt moldovean.

RUŞINE PIATRA-NEAMŢ ! RUŞINE TvM ! 

DISPERAŢI DE AUDIENŢĂ ! JEGOŞILOR !

Ma astept ca toti cei care vor viziona acest clip sa marcheze "Nu apreciez / Dislike". NU apreciez ca handicapul cuiva sa fie exploatat, NU apreciez ca alte persoane sa-si bata joc de cei care au fost deja oropsiti de soarta.

Va invit sa faceti cunostinta cu Ciprian din Piatra-Neamt:


18 comentarii:

  1. Saracutul de el. Mi-e mila.E asa inofensiv!:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate...Nu e frumos sa razi de necazul altuia...Macar sa ii dea ceva banuti din profitul pe care l-au facut cei de la Prima TV ,TvM samd ,ptr ca sunt sigur ca Ciprian ar avea nevoie.Va doresc Sarbatori fericite !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In alte tari daca faci misto de persoane cu handicap te dau in judecata ca nu ai voie, la noi in Romania toti jegosii cu mintea slaba se gasesc ei mari fraieri sa faca misto. Mi-e mila de baiatu asta pe bune el nu are nici o vina...

    RăspundețiȘtergere
  4. Reporterii au incercat in cateva randuri, prinsi in efectul de turma al televiziunilor din ziua de azi, sa il faca sa para ridicol dar s-au lovit de bunul simt si sufletul bun al unui om simplu.As vrea sa deschid primul fan-club al lui Ciprian..primul fan club al bunului simt ,al omeniei pierdute,al romanului de odinioara..Oameni buni,Ciprian are un handicap,noi ce scuza avem?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mancav-ar rechinii de prostani !
    Reporterii pulii !

    RăspundețiȘtergere
  6. futu-va familia in gura de reporteri

    RăspundețiȘtergere
  7. aia doi cocalari sunt fara minte, doi jegosi care se cred zmei..... rusine sa va fie ratatilor ca faceti misto de un om amarat....

    RăspundețiȘtergere
  8. am vazut si eu filmulete umbla peste tot pe net mai ales cu masurile ... sincer eu m-am uitat la filmuletele si nu am gasit nici un motiv de ras ... dupa cum spune si freddy asta e incaun motiv sa imi fe rusine ca sunt roman... in goana dupa bani uitam de bun simt si respectu pt cei din jur

    RăspundețiȘtergere
  9. Domul Freddy (nume de c...lar) mai bine a-ti sta in banca dumneavoastra pentru ca nu stiti despre ce este vorba. ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Octav92: Cand ma uit la poza ta si ma gandesc ca faceai referire la pseudonimul meu, am senzatia ca atunci cand scriai articolul te uitai in oglinda.
    Freddy, mai e si unul din numele lui: Freddy Kemayo, Freddy Mercury, (personajul) Freddy Krueger si multi altii, de care tu probabil nu ai auzit nici daca-i cauti pe google. Dar sa trecem peste rautati si sa te rog / invit sa ne luminezi tu despre ce e vorba. Unde am gresit si de ce esti singurul din 9, persoane care au comentat pana in prezent, care are alta opinie ?!
    Lumineaza-ne prea-inteleptule ..

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiu despre ce este vorba pentru ca sunt din staf-ul TvM. ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu are rost sa ami lungesc povestea. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. In cazul asta nu ma mira modul tau de exprimare. Si tu si colegii tai zici ca suferiti de afazie, ca si Ciprian. Mai mult .. crezi ca intereseaza pe cineva unde lucrezi tu ?! Dupa cum ai inteles tu sa raspunzi la invitatia mea, mai bine nu-mi spuneai.
    PS: vezi ca mai gasesti niste pareri personale si pe site-ul vostru, ala pe care explicati cum ati ajuns sa faceti interviul asta.
    PS 2: Corect e "staff" si nu "staf", "jurnalistule" !

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac tare mult "jurnalistii" care prin simțul lor jurnalistic recunosc un "cocalar" după o postare care nu este făcută în nici un caz în stil cocălăresc.
    Ciprian este un om modest și nu foarte inteligent, din păcate sunt mulți în același caz. Este adevărat că a fost destul de amuzant la început când a aparut fenomenul "NU ȘTIU" , dar acum nu mai este în vogă. Mâine probabil o să facă un reportaj și cu prietenul lui Ciprian, cel cu "doua, telecomanda".

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiu daca sa ma mire sau nu dar de fiecare data cand, noi romanii, vedem un om care e mai incult ori consideram noi ca e mai prost decat noi imediat il transformam in curent sau facem mistor de el. Nu cred ca suntem superiori cu nimic cand ne "bucuram" de fiecare data cand se mai descopera cate un om analfabet sau in cazul de fata cu probleme medicale. Nu devenim nici mai cultivati nici mai inteligenti daca radem toata ziua de astfel de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cei care dau dovada de mediocritate, incultura, incompetenta profesionala etc.(ar fi mai multe "calitati") sunt cei doi "jurnalisti" care neavand alte subiecte sau mai bine spus nefiind capabili sa abordeze alte subiecte de discutie incearca sa faca "audienta" pe seama unei persoane cu probleme de care practic isi bat joc. Din pacate nu sunt singurii..acest "curent" fiind intalnit la televiziuni si posturi de radio care se presupun a fi la un nivel profesional fata de cei doi idioti!! RUSINE "staf-ului" TvM!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusine TvM!Aveti obrazul tureatca !

    RăspundețiȘtergere