marți, 4 mai 2010

30.04 - 02.05 @ Costinesti

Inca odata la capitolul vreme, televiziunile au dat-o in bara ! Nu pot spune daca au facut-o intentionat sau din diferite interese, insa cum nu e prima oara incep sa cred ca motivele au fost ambele, in functie de televiziune. Desi s-a anuntat cu surle si trambite ca vremea va fi posomorata, va ploua si weekend-ul pe care unii si-ar dori sa-l petreaca la mare va fi unul neplacut, vremea a fost total diferita fata de ceea ce s-a anuntat. Soare, temperaturi destul de ridicate pentru aceasta perioada, iar terasele, restaurantele si cluburile pregatite in timp util pentru a-si intampina clientii. Binenteles ca toti cei care profita de orice ocazie de a se distra nu au ascultat "sfaturile" meteorologilor si au invadat litoralul romanesc. Un litoral care se incearca a se secatui de multitudinea teraselor sau discotecilor care nu au dat "dreptul" noului ministru al turismului - Elena Udrea. Un ministru care in loc sa incurajeze si sa sustina proiectele de dezvoltare ale celor care mai au puterea sa investeasca, sub pretextul ca au construit ilegal sau pe terenuri ale statului, distruge tot ce patronii au realizat cu investitii de zeci sau poate chiar sute de mii de euro, spre binele romanilor, turistilor. Mai mult, televiziunile intra in tandemul acestui joc si prezinta unele stiri TOTAL eronat, astfel incat vinovati sa para patronii. Ca si cetatean nu pot sta sa privesc linistit, fara sa-mi pun intrebari. De ce acum, inaintea deschiderii sezonului estival ?! De ce aceasta ordonanta de urgenta, care interzice constructia unui amplasament la mai putin de 200 de metri de mare ?! Unde in lumea asta mai exista o astfel de lege ?! Face cineva pariu ca pe terenurile respective vor apare alte constructii, dar cu alti patroni ?! Nu e si asa destul de sarac litoralul romanesc in alternative de relaxare, distractie sau plaja ?! Hai sa-l golim Udrea, sa nu mai avem pentru ce merge la mare !

Revenind la zilele petrecute la mare si anul acesta am facut parte din echipa de promovare de la MDT. O echipa mult restransa fata de cea de anul trecut si care a reusit sa adune in cele doua zile cateva mii de clienti in Club Imperio - Costinesti. O realizare, daca ar fi sa iau in calcul numarul celor care au facut parte din echipa de anul acesta. Chiar daca weekend-ul trecut MDT a fost inchisa, in sezon, vom reveni in vechea locatie - o locatie care a ajuns prin show-urile oferite, atmosfera si muzica, cel de-al 3-lea simbol al Costinesti-ului (dupa epava si Obelisc). Ne-am distrat alaturi de Guess Who, Puya, Connect-R, Morris, David Deejay & Dony si Nick Kamarera. Binenteles ca am sfidat preturile de pe litoral-ul romanesc cu o super oferta: O sticla de J&B si doua Red-Bull la doar 80 RON. O oferta care a facut ca in barul Club Imperio, apa plata, sucurile sau alte bauturi sa para blasfemie.

In 2010 ne dorim sa ramanem in continuare nr 1 in Costinesti si pe litoralul din Romania.

Povestea continua .. 

2 comentarii:

  1. "Adevărata înţelepciune înseamnă să-ţi recunoşti propria ignoranţă."

    RăspundețiȘtergere
  2. salut!ai dreptate cu udrea si toata miscarea asta mafiota care ia amploare vazand cu ochii insa eu,din punctul meu de vedere, mi-as dori sa vad mai multa organizare pe litoral-gen plaja: sa se respecte o tema sau o idee reprezentativa pt costinesti in materie de cluburi sau distractie.Plaja sa nu o mai ia orisicine care atarna 4 boxe si pune 10 scanduri si e X Beach, e patetic si imi reaminteste an de an in ce tara traim.Riscand sa sune ca un cliseu asta in cele din urma tine si de romani ca popor-amatori de porumb si saorma pe plaja sau pe aleile din costinesti(dupa ce le termina le arunca jos de parca si-ar marca teritoriul) si iubitori de tiganeala cu flyere si boxe urland numele discotecii rivale.Imi pare rau ca nu pot oferi si solutii (deoarece critica fara solutii e putin constructiva) insa litoralul nostru are potential dar parca iti pare rau ca il are.Cu speranta ca nu am fost prea acid, as dori sa vad o noua tendinta in materie de distractie- sa speram ca oamenii cu bani se gandesc si la asta.Te respect mult atat ca dj cat si ca persoana si as vrea ca tu sa fii acela care sa puna rotitele in miscare.Salut si multa bafta in tot ce ti-ai propus !

    RăspundețiȘtergere