luni, 26 aprilie 2010

Auch ! Fuck you CFR !

Nu cu mult timp in urma, scriam intr-un articol despre "Sageata Rosie", un tren de mare viteza din Italia, tren care a parcurs 600 si ceva de kilometri in 3 ore, cu doua escale.

In aceasta seara, am de facut un alt drum cu trenul, in RO - accelerat, mai exact 363 Km pe care-i voi parcurge in 7 ore si jumatate !!! Daca facem un calcul simplu, viteza medie va fi de 49 km/h. Ma ia cu durere in stomac si picioare, nervii incep deja sa se intinda si nu-mi ramane decat sa ma inarmez cu rabdare. As putea face altceva ?! As putea sa omor pe cineva ?! Daca as cobora si as impinge trenul, as ajunge mai repede ?! Pretul biletului ?! RO 20 euro / IT 40-80 euro (in funcie de avansul de timp cand este cumparat biletul) - rezonabil. Conditiile ?! IT clasa II = RO clasa I. Ma gandeam sa ma duc cu bicicleta, ca diferenta de timp nu va fi prea mare. Imi poate imprumuta cineva una ?!

Fuck you Romania ! Fuck you CFR !

Ne dorim in schimb sa avem turisti pe litoral, care de acolo sa plece in turul Romaniei sau sa viziteze alte puncte de atractie a unei tari, NU frumoase, ci FOARTE frumoase .. pacat ca este locuita de specimenele care o conduc.

Un comentariu:

  1. as avea eu una,dar nu are decat frana pe fata si e cam jerpelita,da' merge:D

    RăspundețiȘtergere